Specials

Zomerbehandeling

De kalmerende én verjongende behandeling!!
De zon en het buiten zijn hebben veel effect op je huid. Tijd voor wat extra verzorging dus. De zomerbehandeling van Schoonheidssalon Esthé​ kalmeert en werkt verjongend!

Uw huid wordt beschermd tegen vrije radicalen (die uw huid beschadigen en sneller laten verouderen) want deze behandeling bevat een krachtig anti-oxidant die uw huidcellen beschermen en vernieuwen!!

Behandeling bestaat uit:

  • Reiniging met milk, lotion,
  • Dieptereiniging met een peeling
  • Ampul (pure werkstofconcentraat)
  • Massage van gezicht, decolleté, nek en schouders Oogverzorging Masker Creme als afsluiting

Prijs €55,-

Plan uw zomerbehandeling

Nu ook bij Esthé, Detox voetenbad!

 

Detox voetenbad Prijs:
Voor het detox voetenbad betaalt u per keer €25,95
Voor een detox kuur van 6 keer betaalt u €143.70
Plan jouw detox behandeling bij Esthé

Detoxen ofwel ontgiften van het lichaam met een detox behandeling is heilzaam voor iedereen. Daarnaast is het ook uiterst heilzaam bij stress, vermoeidheid, reuma, lage weerstand en nog veel meer klachten.

Tijdens een detox behandeling bij wordt het lichaam van binnenuit in 30 minuten ontgift, zonder het gebruik van sappen, medicijnen of een dieet. Schoonheidsssalon Esthé maakt voor het ontgiften van uw lichaam via de Bentlon-methode gebruik van de Bentlon detoxer, een apparaat dat het lichaam stimuleert om zelf te gaan ontgiften en om afvalstoffen goed af te scheiden. Voor het ontgiften dient het apparaat in een voetenbad gelegd te worden. Hierdoor wordt het water geïoniseerd. Er ontstaan trillingen die overgebracht worden naar alle lichaamscellen.
Een gedeelte van de afvalstoffen verlaat het lichaam tijdens de detox behandeling via de voeten. De rest van de afvalstoffen wordt via de organen gezuiverd en het lichaam uitgewerkt. 

Meer info…

Electrisch ontharen

Wilt u voorgoed van u ongewenste haargroei af? Dat kan met elektrisch ontharen.

Bij elektrisch ontharen worden haren dmv stroom verwijderd. We kennen 2 methodes, de diathermie ( door warmte) en de blend (loog) methode.
Wanneer het haar in de groeifase (1e fase) bevindt zal het haartje voorgoed wegblijven. Het voordeel van elektrisch ontharen ten opzichte van andere definitieve ontharingsmethoden als laser en IPL (Intense Pulsed Light) is dat deze techniek geschikt is voor alle haar- en huidskleuren.

In veel gevallen worden de behandelingen vergoed door uw verzekering (zie hiervoor u polis).

Meer weten? of nu een afspraak maken!

Ontharen

Een zijde zachte huid zonder stoppeltjes of vervelende donkere haartjes, dat wilt u toch ook?!

Make-up

Esthé gebruikt fijne producten met aandacht voor jou. Straal de hele dag! Bekijk de mogelijkheden

Gezichtsbehandeling

Durf je verzorging even uit handen te geven om het beste uit je huid te halen!! Waar kies jij voor?