In de nachten is het weer onder het vriespunt en overdag is het guur en koud buiten. In de zomer heb je er meestal niet zo last van, maar in de winter ontkom je er niet aan… Droge lippen.
Door het koude weer worden je lippen droog, waardoor ze gevoelig worden, gaan barsten en er hangen losse velletjes aan. Heel ellendig. En als je er lippenstift op wilt doen ziet dat er helemaal dramatisch uit.  Dat is allemaal niet prettig, maar het goede nieuws is dat je dat met de juiste lip verzorging heel goed kunt voorkomen!

  1. Smeer je lippen meerdere malen per dag in met lipbalsem
  2. Gebruik een lip balm met SPF voor de juiste bescherming en hydratatie.
  3. Heb je echt last van velletjes, dan kun je ze zacht scrubben of smeer er een beetje vaseline op en wrijf de velletjes er vervolgens zachtjes af met een washandje. Daarna kun je er dan nog een laagje lippenbalsem op doen.
  4. Bescherm je lippen tegen de zon. Zelfs in de winter want lippen zijn erg gevoelig voor verbranding. Gebruik dus een balsem met spf bescherming als je veel buiten bent.

Ga je binnenkort op wintersport, ga je vaak op de fiets naar je werk of naar school, ben je veel buiten of kunnen jouw lippen deze winter wel wat extra verzorging gebruiken dan is deze nieuwe lippen balsem van Marie-Christine met SPF 20 dé must-have voor jou.

Nieuw: Lipbalsem spf 20 | €5,50

 

Dit actie-product is nu op voorraad. Wees er snel bij want op is op 😉
Leuk als cadeautje voor de feestdagen of om het product eens uit te proberen.

Esther
Schoonheidssalon Esthé

038-4771505 | 0623790856
info@schoonheidssalonesthe.nl