Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid

In de salon maak ik gebruik van LYCON HOTWAX, LYCOJET & EYEBROW WAX gemaakt van natuurlijke hars en bijenwas.

Het merk LYCON werd in 1978 in Australië opgericht door Lydia Jordane, een internationaal befaamde schoonheidsspecialiste. De productie en ontwikkeling van cosmetica is al sinds 1935 een familiepassie, waar Lydia sinds haar eerste voetstappen mee is opgegroeid. Na uitvoerig onderzoek en het stiekem bestellen van ingrediënten onder het mom van de cosmetica afdeling van haar vader, creëerde Lydia in 1968 als tiener haar eerste wax in het geheim op het fornuis in de keuken van haar ouderlijk huis. 10 jaar later was LYCON als merk een feit!
Het duurde niet lang voordat LYCON een alom bekend en gewild merk werd in Australië. Reeds decennialang stelt het merk dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties.

Het is de crème de la crème onder de waxen.

Het verwijdert alle 1 mm verfijnde dons haartjes, hardnekkige haartjes en haartjes die je niet met het blote oog ziet, voor een langere haarvrije periode en een superzacht gevoel!
De LYCON waxen zijn door hun samenstelling en kracht heel efficiënt.  Deze wax heeft grip op alle haartypes, dat maakt het waxen vrijwel pijnloos!

Deze waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen!

Langdurig 100% haarvrij, al vanaf 1 mm!

Ongewenste haartjes bij o.a. de bovenlip, oksels, maar ook het torso en de rug van mannen kunnen moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft weken lang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

 

Probeer het zelf | vanaf €10,95

De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename klantervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.
Daarom vertrouw ik (net als vele andere professionals wereldwijd) op LYCON voor een volledig haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei.

Esther
Schoonheidssalon Esthé

038-4771505 | 0623790856
info@schoonheidssalonesthe.nl