Stralen met Make-up van Esthé

Dag- of avondmake-up

Wilt u goed voor de dag komen maar niet zo opvallend?! Geen kleine klontjes mascara of rouge die net te overheersend is? Laat dan uw dag make-up eens doen door een specialist.  De professionele producten waarmee ik werk hebben een hoog gehalte aan natuurlijke ingrediënten en kleurstoffen en kunnen daarom veel dunner aangebracht worden. Hierdoor voelt de make-up prettig aan op uw gezicht en niet zwaar of verstikkend. U krijgt een persoonlijk make-up advies en we bepalen samen uw stralende look.

Avond make-up wordt iets zwaarder aangebracht dan dag make-up. De producten die ik gebruik zijn speciaal gemaakt om de hele (feest)avond perfect te blijven zitten. Bij het aanbrengen van uw make-up wordt gekeken naar de contouren van uw gezicht, uw huidskleur en natuurlijk houd ik rekening met uw smaak en wensen.

Make-up laten doen: Prijs:
Dag of avondmake-up €26,45

Proef- en Bruidsmake-up

Trouwen is een van de mooiste dagen van u leven. Hierbij hoort natuurlijk ook een mooie bruidsmake-up. Deze verzorg ik graag voor u.
Tijdens de proefmake-up overleggen we wat uw wensen zijn en geef ik u nog de nodige tips, zodat u op de dag zelf het stralende middelpunt zult zijn.
Zijn er familieleden, vrienden of kennissen die op de dag ook graag een make-up willen? Ook dat is mogelijk.

Bruidsmake-up bij u thuis: Prijs:
Proef- én Bruidsmake-up* €58,95
Bruidsmake-up* €41,95
*Buiten Hasselt in Genemuiden, Zwartsluis en Stadshagen €3,75 extra

Electrisch ontharen

Wilt u voorgoed van u ongewenste haargroei af?
Dat kan met elektrisch ontharen.
Bij elektrisch ontharen worden haren door middel van stroom verwijderd. We kennen 2 methodes, de diathermie ( door warmte) en de blend (loog) methode. Wanneer het haar in de groeifase (1e fase) bevindt zal het haartje voorgoed wegblijven.
Het voordeel van elektrisch ontharen ten opzichte van andere definitieve ontharingsmethoden als laser en IPL (Intense Pulsed Light) is dat deze techniek geschikt is voor alle haar- en huidskleuren.

In veel gevallen worden de behandelingen vergoed door uw verzekering (zie hiervoor u polis).

meer weten..

Handverzorging

Een goede handverzorging is heel erg belangrijk.
Iedereen gebruikt zijn handen immers de hele dag door. De huid van jouw handen is erg gevoelig voor invloeden van buiten af zoals schoonmaakmiddelen, huishoudelijke taken of ander werk met uw handen. Daarnaast zorgen weersomstandigheden vaak voor droge handen. Wil je je handen goed verzorgen of wat extra aandacht geven dan help ik u daar graag bij.

Wilt u ook dat uw “net getrouwde handen”, zacht en mooi op uw bruidsfoto’s vast gelegd worden en wilt u deze bijzondere dag extra shinen met prachtige bruidsnagels? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor informatie en advies over de mogelijkheden.

meer weten..
Afspraak maken..

Specials

Heeft u al mijn specials al bekeken? Specialisaties, Aanbiedingen, Acties en meer...

Ontharen

Een zijde zachte huid zonder stoppeltjes of vervelende donkere haartjes, dat wilt u toch ook?!

Gezichtsbehandeling

Durf je verzorging even uit handen te geven om het beste uit je huid te halen!! Waar kies jij voor?