Gezichtsbehandelingen bij Esthé

Skin Experience

Nieuw
Deze introductie behandeling bestaat uit een uitgebreide analyse van de huid d.m.v de Skin Analyzer van Lady Esther.
Met dit apparaat meet ik uw actuele huidconditie. Op basis daarvan geef ik u dan productadvies en een behandeling op maat.

Boek hier de ‘Skin Experience’ voor een mooiere huid binnen twee weken!

Behandeling: Prijs:
Skin Experience €55,00

Basisbehandeling

De behandeling start met een huidanalyse op maat. Gevolgd door een oppervlakte reiniging met milk/gel en lotion, een dieptereiniging met een peeling, vapazone en het verwijderen van onzuiverheden.

Ook aan het epileren van de wenkbrauwen word gedacht, daarna kunt u genieten van een heerlijk masker.

Behandeling: Prijs:
Basisbehandeling €42,45

Intensieve behandeling

Deze Intensieve behandeling start net als de basisbehandeling met een huidanalyse op maat gevolgd door de oppervlakte reiniging met milk/gel en lotion. Daarna gaan we de huid een peeling geven in combinatie met de vapazone en het verwijderen van onzuiverheden; de dieptereiniging.

Uw wenkbrauwen worden niet vergeten. Deze worden gemodelleerd met behulp van pincet of hars. Daarna krijgt u een heerlijk ontspannen massage van gezicht, decolleté, schouders en nek. U relaxed verder met een fijn masker.

Ook deze behandeling sluiten we af met de verzorging van de huid door middel van een heerlijke crème.

Behandeling: Prijs:
Intensieve behandeling €49,90

Compleet intensieve reiniging

De meest uitgebreide behandeling is de compleet intensieve reiniging hierbij wordt de huid gereinigd door een oppervlakte reiniging met milk/gel en lotion gevolgd door de dieptereiniging. de dieptereiniging bestaat uit een peeling en de vapazone waarbij uw onzuiverheden worden verwijderd.

Epileren of harsen van de wenkbrauwen wordt niet vergeten. Daarna kunt u ook tijdens deze behandeling genieten van een heerlijke ontspannen massage van gezicht, decolleté, schouders en nek gevolgd door het masker.

Uniek in deze behandeling is het ampul. Het cadeautje voor uw huid met puur werkzame stoffen voor een stralende huid.

Behandeling: Prijs:
Compleet intensieve reiniging €56,45

Korte behandeling

De behandeling voor de man of vrouw die weinig tijd heeft maar de verzorging van zijn of haar huid wel belangrijk vindt. In de behandeling krijgt u een oppervlakte reiniging met milk/gel en lotion. Gevolgd door een peeling en vapazone. Daarna kunt u nog even heerlijk ontspannen met het masker en sluiten we af met de verzorging van uw huid door middel van een voedende crème. Hierna voelt u zich weer energiek en stralend om u dag te vervolgen.

Behandeling: Prijs:
Flash behandeling €30,50

Verven

U kunt u wenkbrauwen en/of wimpers laten verven voor een mooie uitstraling. De verf blijft 4 tot 6 weken zitten en vervaagt langzaam.

Verven van: Prijs:
Wenkbrauwen óf Wimpers €11,95
Wenkbrauwen en Wimpers €19,50

Oogcontour behandeling

Met deze intensieve behandeling geeft u uw huid rond uw ogen even extra de aandacht. In deze behandeling krijgt een een collageenvliesmasker wat u een zachte en gladde huid geeft. Fijne lijntjes zijn direct minder zichtbaar.

Deelbehandeling: Prijs:
Oogcontour behandeling €26,50

Gelaatsmassage

Even echt een moment voor jezelf met deze heerlijke gelaatsmassage. Massage van gelaat, decolleté, schouders en nek.

Deelbehandeling: Prijs:
Gelaatsmassage €26,45

Milia’s en/of comedonen verwijderen

Comedonen (mee-eters); hierbij zijn de poriën van de huid verstopt door talg en huidschilfers. Bij milia (gerstekorrel) zijn de poriën niet verstopt met talg, maar met keratine. Keratine is een natuurlijk bestanddeel van de huid. Het propje zit diep in de huid (onder de epidermis), dus duwen en knijpen helpt niet.

Deelbehandeling: Prijs:
Per 10 min €9,00

Huid-oneffenheden verwijderen met de blend

Steelwratjes, bobbeltjes en andere goedaardige maar storende oneffenheden. Veel mensen storen zich er dagelijks aan. De oneffenheden zijn niet altijd zichtbaar, maar het is heel vervelend om ze te voelen. Meestal zitten ze op het lichaam onder de kleding, maar soms ook op zichtbare plekken. U ervaart ze als cosmetisch vervelend. In de meeste gevallen zijn deze plekjes onschuldig.

Deze kan ik zonder problemen voor u verwijderen. Een gladde en egale huid zonder oneffenheden.

Deelbehandeling: Prijs:
Per 15 min €55,00
Afspraak maken..

Ontharen

Een zijde zachte huid zonder stoppeltjes of vervelende donkere haartjes, dat wilt u toch ook?!

Make-up

Esthé gebruikt fijne producten met aandacht voor jou. Straal de hele dag! Bekijk de mogelijkheden

Specials

Heeft u mijn specials al bekeken? Specialisaties, Aanbiedingen, Acties en meer...